Inimesed elavad tänapäeval kauem kui kunagi varem, aga mitte paremini. Lugematut hulka kimbutavad tõsised tervisehädad ja paljud püüavad edutult kaalust alla võtta, ent dieedid, raviplaanid ja retseptid annavad vähe leevendust. Ent leidub ka teine meetod, mis algab toidust, täpsemalt öeldes: lihast.

USA meditsiinidoktor Paul Saladino on omal nahal kogenud lihapõhise dieedi eeliseid ja aidanud sadadel patsientidel uue toitumiskava abil oma elukvaliteeti tõsta. Lihadieet vähendab teaduslikult tõestatult põletikku ja liigesevalu, parandab und ja vaimset selgust ning aitab kaalu langetada. Dr Saladino lammmutab täisteratoodete ja köögivilja kohta käivaid müüte, tuues vastukaaluks esile täislihast koosneva toiduvaliku omadusi. Tema sõnul on inimkeha just nende ainete söömiseks loodud. Raamatust leiab ülevaate inimkonna toidulaua muutustest evolutsiooni käigus; teavet taimede kaitsemehhanismidest; loomse ja taimse toidu toiteväärtuse võrdluse. Raamatu lõpetavad juhised lihadieedile sammhaaval üleminekuks ning näidismenüüd. 

Paul Saladino „Lihasööja koodeks“

Tõlkija: Mari Ollino

464 lk
Ilmub 9. detsembril. 

Lisa ostukorvi31 €